Hostingcenter

Oppetid på >99,9 %.
Høj hastighed på redundant setup.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Hostingcenter

PCSYS anvender tre hostingcentre: Interxion, Jaynet og Nianet. Alle hostingcentre tilbyder en stabil høj oppetid, men der er lidt prisforskel og forskel i hastigheden du får. Hostingcentrene er overvåget 24 timer i døgnet.

Avancerede redundante kølesystemer holder temperaturen konstant og sikrer at servere og andet udstyr står i korrekt tempererede omgivelser. Der er brandslukningsanlæg i alle rum. Strømmen er redundant på flere niveauer, ligesom netværket er redundant med adskillige forbindelser til internettet.

Hostingcentrene lever op til forpligtelserne i BFIH (Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark) mht. sikkerhed og kvalitetssikring.

Få rådgivning

Lasse Lindholm er klar til at hjælpe dig.

icon-mail88 33 57 21

Tilmeld nyhedsbrev

Serverovervågning forhindrer problemer

PCSYS hostingcenter overvåger alle servere ved hjælp af N-Central software og får automatisk besked inden der sker en kritisk fejl. Det er den forebyggende indsats, der sikrer den høje oppetid. Samtidigt overvåges serverne for at undgå forskellige flaskehalsproblemer og for at sikre, at der er taget backup af data. Serverovervågningen måler CPU-anvendelsen, temperaturen, hukommelsen, disk-anvendelsen og sender automatisk varsler til IT-konsulenterne fra PCSYS. Overvågningen anvendes også til at vurdere det fremtidige behov for hukommelse, diskplads og hastigheden for datagennemløbet. Således at der altid er nok datakapacitet til stede.

Sikkerhed

Hostingcentrene har egen transformer til levering af strøm. Derudover er der installeret redundant UPS og eksterne batteriløsninger for at sikre driften mod pludselige strømafbrydelser og uens spænding. Desuden har hostingcenteret egen dieselforsyning, som automatisk tager over, hvis strømudfald tager længere tid.

For at garantere tilstrækkelig internetkapacitet har hostingcentrene en direkte forbindelse til eget 10 Gbit/s backbone netværk. Netværket er er meget stabilt og fuldt redundant, hvilket vil sige, at der altid er en anden strækning, som tager over i tilfælde af nedbrud. Derfor kan vi sikre din virksomhed en optimal netværksløsning og høj driftssikkerhed. PCSYS hostingcenter har høj driftssikkerhed og en høj oppetid (>99,9%)

Ikke kun et hostingcenter

PCSYS er mere end et hostingcenter. Vi har en stor softwareafdeling og forstår softwareudvikling, specialapplikationer og at drifte forskellige servere med både standardløsninger og specielle applikationer.

Vi sørger for at drifte og servicere løsningen, så sikkerheden er i top.

Kundereferencer

Franck Geoteknik

Fast IT-service-konsulent en fast dag i ugen.
Hostingløsninger: Mail, filserver, Office, terminalserver.

logo

“Vi er glade for at få besøg af Michael en fast dag i ugen. Det er effektivt arbejde, og han kender vores systemer. ”

Jesper Ravn
Direktør
Franck Geoteknik

Arbejde Adler

Supportaftale med 24/7 vagtordning.
Hostingløsninger: Filserver, database, Office, terminalserver.

arbejde-adler-logo

“PCSYS hoster vores system. Dejligt med stabil drift og en god service”

Carina Hedelund
Direktør
Arbejde Adler

Lindevang

Fast IT-service-konsulent to dage om måneden Sikkerhedspakke med Watchguard og firewall.
Hostingløsning: Website, filserver, terminalserver.

lindevang-logo

“Man hører meget om virusangreb for tiden, både på mobiltelefoner og PC’er. Vores virksomhed kører med et højt sikkerhedsniveau”

Jette Storck
Direktør
Lindevang

Nyheder